Helderziendheidssessie in Brussel en België

Het is 12 jaar geleden dat ik als helderziende in Brussel in helderziendheid in België werkte, sinds ik besloot mijn leven te wijden aan spiritualiteit. Je hoeft iemand maar één keer te zien of te ontmoeten om ze te doorgronden en volledig te begrijpen. Ik voel direct zijn angsten, twijfels, zorgen, blokkades en andere problemen.

Dit is hoe ik de hele persoon kan identificeren en hen kan begeleiden om een oplossing te vinden, om vooruit te komen, om alle blokkades op hun pad onder ogen te zien. En dat zonder de persoon vooraf te hebben ontmoet, en zonder enige informatie over zijn afkomst, zijn omgeving en zijn koers.

Ik slaag er niet alleen in om face-to-face te lezen als een open boek, maar ik doe mijn best om hem ook te helpen zichzelf te leren kennen, zichzelf te begrijpen en zijn onderbewustzijn te verkennen. Je hebt maar één sessie nodig om jezelf te ontdekken. U kunt uw zorgen en uw dierbaren beter onder ogen zien en zo oplossingen vinden voor alles wat u dwarszit.

Geen tijd te verliezen in mijn sessies, er is geen ruimte om te vullen. Ik ga meteen ter zake om al uw vragen te beantwoorden. • Wat is helderziendheid en paranormaal lezen?

  Helderziendheid is een kunst waarbij de ziener de gave heeft om toekomstige gebeurtenissen te zien, maar ook verleden en heden over zijn patiënt. De ziener kan zijn patiënt ook goede raad geven als hij ervaren is. • Waar wordt helderziendheid en paranormale lectuur voor gebruikt?

  Helderziendheid stelt de patiënt in staat om vragen over hun toekomst op te helderen, zodat ze in de toekomst betere beslissingen kunnen nemen. • Werkt helderziendheid en paranormaal lezen?

  Helderziendheid werkt zolang de patiënt eerlijk is door al zijn delen van het mysterie op te geven, anders kan de helderziende blokkades tegenkomen die hem beletten bepaalde dingen te zien. De helderziende moet ook eerlijk zijn en een echte gave van helderziendheid bezitten. • Is helderziendheid en paranormaal lezen oplichterij?

  Helderziendheid zal een oplichterij blijven voor de meerderheid van de patiënten die helderzienden alleen gebruiken om gerustgesteld te worden en positieve dingen te horen zonder de waarheid te achterhalen. De meerderheid van de helderzienden zijn charlatans die geen gave van helderziendheid hebben, maar die uitblinken in de kunst van mooie woorden. Deze charlatans weten heel goed dat de meerderheid van de patiënten die zich tot helderzienden wenden, dit doen om positieve dingen te horen, zonder noodzakelijk waar te zijn. • Hoe herken je een nep-helderziende en paranormaal begaafde?

  Een charlatan van helderziendheid zal je alleen dingen over je toekomst vertellen die niet kunnen worden bewezen, hij zal je dingen vertellen die je blij maken om te horen en je valse hoop geven, hij zal je vragen hem zoveel mogelijk te raadplegen, hij gebruikt heel vaak nutteloze magische gadgets en goochelaarsoutfits om indruk te maken op zijn patiënt. • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie

  Naast een traditionele helderziendheidssessie, dat wil zeggen een helderziendheidssessie door mijn geest zonder het gebruik van enige apparatuur. Je hebt recht op een gratis tarot de Marseille-sessie, als je dat wilt natuurlijk!