Beschrijving

Wat is sofrologie?

Sofroloog in Brussel België sofrologie online via de telefoon 2

Sofrologie is een methode die uitsluitend verbale en niet-tastbare technieken gebruikt om in te werken op het lichaam en de geest. Het bevat een combinatie van ademhalingsoefeningen, spierontspanning en mentale beelden (of visualisatie) om u te helpen een staat van welzijn te bereiken en uw volledige potentieel te ontketenen. Deze methode stelt je in staat jezelf beter te leren kennen en de dagelijkse uitdagingen met kalmte en sereniteit aan te gaan.

Mijn methode van sofrologie is uniek, omdat ik met mijn faculteiten van helderziendheid je verleden, heden en toekomst kan zien, je onbewuste problemen kan doorboren, maar ook bewust, die weigeren toe te geven of zich niet realiseren dat het strikt genomen problemen zijn.

Een warm welkom is essentieel om een dialoog van vertrouwen en delen tot stand te brengen, die het mogelijk maakt om voor de patiënt optimale oplossingen te vinden voor zijn problemen, om hem de steun, het respect en het empathie te bieden die nodig zijn om zijn moreel op te krikken. en breng hem positiviteit.

Een van de grootste problemen van consultants ligt in de techniek die ze gebruiken, de techniek die ze altijd hebben geleerd. Elke adviseur moet zijn eigen techniek kunnen ontwikkelen, die bij hem hoort en uit het diepst van zijn wezen komt.

De sofroloog die zijn eigen techniek niet ontwikkelt, is een robotconsulent die je uit het hoofd voorleest. Elk geval en elke situatie is uniek, dus het is onmogelijk, en vooral contraproductief, om in elk geval dezelfde techniek te gebruiken, je moet je constant weten aan te passen aan de omstandigheden.

Het andere probleem met consultants is dat ze zich alleen concentreren op hun materiële techniek, en veel meer essentiële dingen uitsluiten, zoals menselijke vriendelijkheid.

Kortom, als een adviseur je te direct en afstandelijk begroet, alleen maar naar je luistert, je lege vragen stelt, dan krijg je van dit alles een ongemakkelijk gevoel en het verwachte effect is averechts, dus contraproductief. Een echte adviseur hoeft geen vragen te stellen, hij is al op de hoogte van uw toestand en de oplossingen om u te brengen op het moment dat hij u zag.

Geleverde diensten

  • Helderziendheid over je verleden, heden en toekomst.

  • Uitleg en advies om u te helpen uw vragen en problemen op te lossen.

  • Sofrologie technieken om u te helpen positiviteit te verwerven.

  • Resultaat gegarandeerd vanaf de eerste sessie.

  • Geen enkele vorm van afhankelijkheid of verslaving aan mijn sessies wordt getolereerd.

  • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie.

  • Gegarandeerde service.

Zie prijzen