Over mij

Raphael foto

Wie ben ik ?

Ik ontwikkelde een gave voor helderziendheid aan het einde van mijn vele jaren gewijd aan spiritualiteit.

Ik zie het verleden, het heden en de toekomst, ik kan een mens van binnenuit peilen, om te ontdekken wie hij werkelijk is en wat hij nodig heeft, dat wil zeggen, zijn onbewuste blokkades te doorbreken om naar oplossingen te leiden.

Ik heb tijdens mijn meditaties verschillende keren Ontwaken bereikt, wat me in staat stelt kennis en een scherp gevoel te hebben op het fysieke en metafysische niveau, want het bereiken van het Ontwaken is het bereiken van de voorzienigheid.

Het is niet mijn doel om materieel voordeel te halen uit mijn activiteit, maar om mijn kennis te delen, zodat anderen oplossingen voor hun problemen kunnen vinden en deze kunnen verbeteren door hen op elk gebied concreet advies te geven.Voorzichtigheid

Geen enkele belofte is een garantie voor resultaat, degene die je iets belooft zonder je direct resultaat voor te stellen is een charlatan.

Mijn doel is niet om je trouw en vooral niet afhankelijk te maken van mijn sessies, mijn doel is om je vanaf de eerste sessie een concreet en positief resultaat te bezorgen.

Mijn prioriteit is om u alle noodzakelijke oplossingen voor uw behoeften te bieden, zodat u de meester van uw eigen levensspel kunt worden, zonder van iemand afhankelijk te zijn.

Over onze helderziendheidssessies in Brussel België via gratis online telefoon 2
Over onze helderziendheidssessies in Brussel België via gratis online telefoon 3

Het enige doel van de mens is om de ultieme gelukzaligheid te bereiken, degene die je oneindig geluk in alle dingen laat voelen, degene die je volledige voldoening geeft en onvoorwaardelijke liefde voelt voor alle dingen, degene die je brengt eeuwige vrede.

Dit doel dat onbewust blijft, kan nu worden bereikt, net als nooit.

Dus waarom ontkennen...