Prijzen

Een deel zal naar liefdadigheidsorganisaties in België gaan. De rest wordt gebruikt om de activiteit te ondersteunen, zoals uitgaven voor de website.

donaties


TelefoonsessieDe sessie van 30 minuten

40€


De sessie van 1 uur

70€


Meditatie muziek

Gratis


Verplaatsing naar uw huis of naar een openbare plaats

Een face-to-face sessie vereist ongeveer een uur voorbereiding, plus ongeveer twee uur reistijd heen en terug.

1 uur

100€

Extra uur

50€

Buiten Brussel

+50€

Inzet

Guaranteed service

Helaas heeft dit vakgebied als bijzonderheid dat het vergeven is van gewetenloze individuen die enkel geïnteresseerd zijn in financieel gewin. Deze schadelijke personen voor uw mentaal welzijn praktiseren manipulatie om u afhankelijk van hen te maken. Ze hanteren manipulatietechnieken door zich aan uw verwachtingen aan te passen en uw vertrouwen te winnen.

Het is belangrijk te benadrukken dat geen enkele belofte een garantie biedt op resultaat, en iedereen die u iets belooft zonder onmiddellijke resultaten te tonen, dient beschouwd te worden als een oplichter.

Helaas bestaan er oplichters in alle aspecten van het leven, die anderen willen bedriegen voor eigen voordeel. In het vakgebied van waarzeggerij en spiritualiteit gebruiken sommige individuen taaltechnieken om klanten te manipuleren en hen te vertellen wat ze willen horen in plaats van de waarheid. Deze oplichters zijn vaak zeer bedreven in het begrijpen van de verwachtingen en verlangens van klanten. Ze hanteren taaltechnieken die ontworpen zijn om aan te sluiten bij de voorkeuren van klanten en enkel positieve boodschappen over te brengen, zelfs als ze niet waarheidsgetrouw zijn. Dit kan generieke uitspraken omvatten die op iedereen van toepassing zijn, vage voorspellingen of betekenisloos advies.

Het werkelijke gevaar van deze oplichters is dat ze een valse gevoel van veiligheid of hoop kunnen geven aan iemand die een moeilijke periode doormaakt. Door positieve voorspellingen of advies te geven, zelfs als deze niet gebaseerd zijn op de realiteit, kunnen deze oplichters een persoon aanmoedigen om beslissingen te nemen die mogelijk niet in hun langetermijnbelang zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat waarzeggerij en spiritualiteit geen magische oplossingen zijn voor alle problemen in het leven. Het is normaal om antwoorden en hoop te zoeken in uitdagende tijden, maar het is even belangrijk om realistisch en met beide benen op de grond te blijven.

Ware professionals in waarzeggerij en spiritualiteit streven er niet naar om klanten te manipuleren of hen te vertellen wat ze willen horen. In plaats daarvan hebben ze als doel om hen te helpen authentieke antwoorden te vinden en eerlijke begeleiding te bieden om hun vooruitgang te ondersteunen.