Beschrijving

Wat is mediumschap?

Medium in Brussel België online via de telefoon 2

Dit ligt in principe in het communiceren met geesten, om informatie te verkrijgen over verleden, heden of toekomst, maar ook over het leven na de dood.

In werkelijkheid is het onmogelijk om communiceren met een overleden persoon, noch fysiek noch spiritueel, omdat dit een universele wet is.

Degenen die toegeven communiceren met geesten zijn meestal charlatans, of beperkte mensen, zich niet bewust van wie ze zijn.

Beperkte en onbewuste mensen kunnen communiceren met geesten, via de wet van aantrekking, en de eggregores.

In werkelijkheid heeft elke levende geest op aarde een deel van oneindige goddelijkheid in zich, en wanneer hij iets wenst zonder enige tegenspraak, en wanneer hij de meest bochtige stappen neemt om zijn doel te bereiken, genereert hij daardoor een egregore, die voor hem echt wordt . Daarom blijft het absoluut mogelijk om alles te creëren, zelfs de geest van een overleden persoon.

Pas op, het medium zal nooit communiceren met een echte overledene, maar hij zal het, gezien zijn onmetelijke bewusteloosheid, wel weten te scheppen, vorm te geven, maar deze geschapen geest zal geen eigen afhankelijkheid hebben behalve dat van het medium dat het heeft gemaakt.

Om samen te vatten, het medium creëert de geesten zelf, door de wet van aantrekking en de eggregores, en het is hetzelfde medium wie hen het leven schenkt en wie hen controleert, kan het medium de houding van bepaalde overledenen ontdekken en hen een bepaalde manier van handelen meegeven, waardoor je kunt geloven dat je communiceert met een echt overleden.

Wees voorzichtig, deze praktijk maakt geen deel uit van enige vorm van spiritualiteit, zowel vanwege zijn absurditeit als vanwege zijn beperkte aspect. Geen spiritueel wezen en voorzien van rede beoefent dit soort activiteiten, omdat het een beperkte oefening is, maar ook gevaarlijk, in de zin dat iemand die plezier heeft, geesten genereert en onbewust leven schenkt, zijn eigen schizofrenie.

Ik waarschuw je serieus voor dit soort individuen, het risico van slechte gevolgen is verschrikkelijk voor jou en zelfs voor de beoefenaar.

Geleverde diensten

  • Helderziendheid over je verleden, heden en toekomst.

  • Uitleg en advies om u te helpen uw vragen en problemen op te lossen.

  • Sofrologie technieken om u te helpen positiviteit te verwerven.

  • Resultaat gegarandeerd vanaf de eerste sessie.

  • Geen enkele vorm van afhankelijkheid of verslaving aan mijn sessies wordt getolereerd.

  • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie.

  • Gegarandeerde service.

Zie prijzen