Plaats

Sessies

De sessies worden ofwel ter plaatse in Brussel uitgevoerd, in een ontspannen sfeer, met respect en een goed humeur, of bij u thuis of op een andere plaats naar keuze, waar dan ook in België.

Voor mensen die in het buitenland wonen, gebeuren de sessies enkel telefonisch (of Watsapp, Skype, etc.).

Ik ben Raphaël, helderziende en medium, met ervaring op het gebied van: magnetisme, astrologie, tarologie, waarzeggerij, sofrologie, zwarte magie en maraboe oa. Ik ontdekte mijn gave voor helderziendheid 12 jaar geleden, sinds ik mijn leven wijdde aan spiritualiteit.

Ik werk voornamelijk in Brussel, maar kan door heel België reizen. U kan mij ter plaatse komen raadplegen, ver weg, op een veilige plaats, op een rustige plek, in Brussel, of ik doe wat nodig is om mijn diensten aan huis aan te bieden waar dan ook in België.

Ik bied zelfs een telefoondienst aan voor buitenlanders. Het is hetzelfde voor al mijn specialiteiten, zoals de service van onder andere magnetisme, astrologie, tarologie of zelfs waarzeggerij. Zonder de rituelen van voodoo en zwarte magie ter plaatse of thuis te vergeten.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik kan al uw vragen probleemloos beantwoorden.

Ik vertrouw geen enkel materiaal, zoals kaarten of klokken, die voor mij gewoon levenloze objecten zijn. Ik ben slechts mijn instinct en mijn gave van helderziendheid. Ik wacht op je voor mijn volgende sessie.