Beschrijving

Wat is magie?

Tovenaar in Brussel in België zwarte magie voodoo-ritueel tovenaars sjamanisme 2

Magie (zwarte magie, witte magie, enz.), voodoo, sjamanisme, enz., zijn een praktijk gebaseerd op het geloof in het bestaan van wezens, krachten en occulte en bovennatuurlijke krachten, waardoor het mogelijk wordt om op de materiële wereld in te werken door middel van rituelen specifiek.

In werkelijkheid is het onmogelijk om te communiceren met occulte en bovennatuurlijke krachten, op welke manier dan ook, want dit is een universele wet.

Degenen die toegeven te communiceren met occulte en bovennatuurlijke krachten zijn meestal charlatans of beperkte mensen, zich niet bewust van wat ze doen.

Beperkte en onbewuste mensen kunnen communiceren met occulte krachten en bovennatuurlijke, via de wet van aantrekking, en de eggregores.

In werkelijkheid heeft elke levende geest op aarde een deel van oneindige goddelijkheid in zich, en wanneer hij iets wenst zonder enige tegenspraak, en hij neemt de meest bochtige stappen om zijn doel te bereiken, genereert hij daardoor een egregore , die voor hem echt wordt. Daarom blijft het absoluut mogelijk om alles te creëren, zelfs occulte krachten en bovennatuurlijk.

Wees voorzichtig, de beoefenaar zal nooit communiceren met echte occulte en bovennatuurlijke krachten, maar hij zal, gezien zijn onmetelijke bewusteloosheid, erin slagen ze te creëren, vorm te geven, maar wat hij heeft gecreëerd zal hebben geen eigen reden of afhankelijkheid behalve die van de beoefenaar die het heeft gecreëerd.

Samenvattend, de tovenaar, sjamaan, enz., creëert zelf de occulte en bovennatuurlijke krachten, door de wet van aantrekking en de eggregores, en het is dezelfde beoefenaar die ze tot leven brengt en die ze controleert.

Wees voorzichtig, deze praktijk maakt geen deel uit van enige vorm van spiritualiteit, zowel vanwege zijn absurditeit als vanwege zijn beperkte aspect. Geen spiritueel wezen en voorzien van rede beoefent dit soort activiteiten, omdat het een beperkte oefening is, maar ook gevaarlijk, in de zin dat iemand die plezier heeft, geesten genereert en onbewust leven schenkt, zijn eigen schizofrenie.

Ik waarschuw je serieus voor dit soort individuen, het risico van slechte gevolgen is verschrikkelijk voor jou en zelfs voor de beoefenaar.

Waarschuwing, het lot van iemand willen veranderen, voor goed, en vooral slecht, zal je eigen situatie alleen maar erger maken.

Waarom werken sommige rituelen?

De rituelen werken op drie voorwaarden: de wil van de beoefenaar, de wil van de patiënt en het karma van de beoogde persoon.

Inderdaad, hoe meer de wil van de beoefenaar, maar vooral die van de patiënt, hoe meer het ritueel effectief zal zijn, maar alleen als het karma van de beoogde persoon het toelaat .

Kortom, een ritueel werkt alleen bij mensen die het echt verdienen, vanwege hun slechte karma, en je zult het begrijpen, of je nu een stap zet of niet, de beoogde persoon krijgt wat hij zou moeten krijgen, in dit geval goed of slecht.

In dit geval bent u nooit direct verantwoordelijk voor het lot van de beoogde persoon, alleen karma is dat wel, maar als u indirect verantwoordelijk blijft door uw stappen en rituelen, bent u en zelfs de beoefenaar heeft invloed op je eigen karma, en de gevolgen voor jou en de beoefenaar zullen verschrikkelijk zijn.

Geleverde diensten

  • Helderziendheid over je verleden, heden en toekomst.

  • Uitleg en advies om u te helpen uw vragen en problemen op te lossen.

  • Sofrologie technieken om u te helpen positiviteit te verwerven.

  • Resultaat gegarandeerd vanaf de eerste sessie.

  • Geen enkele vorm van afhankelijkheid of verslaving aan mijn sessies wordt getolereerd.

  • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie.

  • Gegarandeerde service.

Zie prijzen