Beschrijving

Wat is helderziendheid?

Helderziende in Brussel in België helderziend online telefoon 2

Merk op dat helderziendheid je niet alleen in staat stelt om de toekomst te zien, degene die je informatie geeft over je toekomst zonder je iets te geven over je verleden en heden is een charlatan.

Helderziendheid maakt het mogelijk om het verleden, het heden en de toekomst te zien. Houd er echter rekening mee dat de helderziende nooit dingen zal kunnen zien die te gevoelig zijn, dingen die je ongemakkelijk zouden kunnen maken. Alles wat de klant weigert te laten zien, wordt niet gezien, dit is een universele wet.

Het doel van helderziendheid is niet om je te vertellen over je heden of verleden, aangezien je het al weet, het is zelfs erg nutteloos om je te vertellen over je toekomst.

Het enige doel van helderziendheid is om u in staat te stellen de fouten van uw verleden en heden beter te begrijpen, om uw toekomst dienovereenkomstig te veranderen, om niet langer dezelfde fouten weer te geven.

Alleen een echte zienermeester is in staat de onbewuste problemen van zijn onderdanen te zien.

Blijf uit de buurt van charlatans, om uw gezond verstand en uw geld te behouden. Het probleem met charlatans en incompetente helderzienden is dat ze je alleen maar over je toekomst gaan vertellen zonder je enig bewijs of uitleg te geven.

Het heeft geen zin in een charlatan of een onbekwame helderziende om je te vertellen, dat je bijvoorbeeld single blijft of een partner zoekt, hij geeft je alleen een feit zonder uitleg, wat een groot risico is. om je te ontmoedigen.

Dankzij mijn gaven van helderziendheid leg ik je toekomst uit, ik geef je de uitleg van deze toekomst, en hoe je deze kunt behouden of zelfs veranderen, want de toekomst kan op elk moment worden veranderd , indirect.

Geleverde diensten

  • Helderziendheid over je verleden, heden en toekomst.

  • Uitleg en advies om u te helpen uw vragen en problemen op te lossen.

  • Sofrologie technieken om u te helpen positiviteit te verwerven.

  • Resultaat gegarandeerd vanaf de eerste sessie.

  • Geen enkele vorm van afhankelijkheid of verslaving aan mijn sessies wordt getolereerd.

  • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie.

  • Gegarandeerde service.

Zie prijzen