Beschrijving

Wat is magnetisme?

Magnetiseur energetische in Brussel België online via de telefoon 2

Wees voorzichtig, neem voor uw eigen bestwil en veiligheid altijd eerst en vooral contact op met artsen die door de staat zijn erkend voor alle soorten ziekten. Schakel dan over op onconventionele vormen van geneeskunde als de officiële geneeskunde u niets heeft opgeleverd, en altijd met het advies van een echt competente arts.

Wees voorzichtig, deze mode heeft de bijzonderheid van het samenbrengen van een groot aantal charlatans, iedereen die het "tevreden of terugbetaalde" beleid niet toepast, wordt ipso facto charlatan beschouwd.

Een magnetiseur is een persoon die onconventionele geneeskunde beoefent met behulp van magnetisme voor pijnverlichting of voor genezing.

In werkelijkheid is er geen magnetiseur die ernstige ziekten kan genezen, met de hulp van zijn eigen handen en zijn energie, anders zou dit prachtige geschenk al op klaarlichte dag bekend zijn, er zou geen meer ziek zijn mensen op aarde, en de conventionele geneeskunde zou achterhaald zijn.

De magnetiseur werkt volgens twee principes, die in de regel in zijn onbewuste zijn gebaseerd, de wet van aantrekking en de egregore.

Inderdaad, de magnetiseur beperkt en onbewust van zijn eigen absurditeit, maar begiftigd met een onwrikbare lever, genereert een egregore, die van het kunnen genezen, en zijn patiënten zullen hem toestaan om het meer op een synergetische manier te voeden.

In het concrete geval heeft de magnetiseur, net als zijn patiënt, de wil om zijn patiënt te genezen (ze zijn in de meeste gevallen deugdzaam), voelt zijn patiënt de wil van de beoefenaar en geeft hij een onwrikbaar geloof, zowel de patiënt als de behandelaar wekt een egregore op, die genezing brengt, maar in het praktische geval is alles wat er gebeurt een lichte psychologische verbetering van de patiënt, en positieve psychologie maakt het mogelijk om ( zie genezing) elke vorm van ziekte, op een indirecte en progressieve manier.

Samengevat, behalve een beetje positiviteit en lever naar zijn patiënt brengen, doet de magnetiseur niets anders, de praktijken van magnetisme zijn daarom beperkt en blijven niet duren. op de lange termijn.

Ieder mens wordt graag aangeraakt door een ander, of het nu een knuffel of een massage is. Dieren en kinderen zijn er dol op. Het enige wat de Magnetiseur of Energeticus doet, is voelbaar contact met je maken, wat je plezier zou geven en je een milde vorm van korte termijn energie zou geven.

Geleverde diensten

  • Helderziendheid over je verleden, heden en toekomst.

  • Uitleg en advies om u te helpen uw vragen en problemen op te lossen.

  • Sofrologie technieken om u te helpen positiviteit te verwerven.

  • Resultaat gegarandeerd vanaf de eerste sessie.

  • Geen enkele vorm van afhankelijkheid of verslaving aan mijn sessies wordt getolereerd.

  • Tarotsessie aangeboden met de helderziendheidssessie.

  • Gegarandeerde service.

Zie prijzen